Μυτιλήνη: Συγκλονιστικές εικόνες από κατολίσθηση βράχων στο Πλωμάρι
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Πλωμαρίου η κατολίσθηση βράχων που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Μεγάλοι βράχοι έπεσαν από τους πρόποδες του λόφου του Προφήτη Ηλία, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε σπίτια, σε ένα στάβλο και σε ένα μηχανάκι. Δυστυχώς, όπως αναφέρει το plomarinews.gr, από την πτώση των βράχων σκοτώθηκε ένας σκύλος.
Κάτοικος της περιοχής για προληπτικούς λόγους διανυκτέρευσε σε άλλο σπίτι.
Οι συγκεκριμένοι βράχοι είχαν από το παρελθόν χαρακτηριστεί επικίνδυνοι και λόγω των σεισμών και των βροχοπτώσεων ήταν βεβαρημένοι.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Αρμενάκας που μετέβησαν στο σημείο, ενώ στο σημείο αναμένεται να βρεθούν μηχανικοί του Δήμου για αυτοψία.
Καραμπόλα επτά αυτοκινήτων στο ύψος της Χαλυβουργικής
09:42
Το νέο VW T-Roc είναι αναβαθμισμένο και ολοκληρωμένο
09:40
Μεγάλες καταστροφές από την υπερχείλιση του Έβρου - 150 χιλιάδες στρέμματα κάτω από το νερό (pics)
09:31
Το Ηρώδειο «αναγεννάται»: Πώς προχωρούν οι μελέτες αποκατάστασης - Πού εστιάζουν οι επεμβάσεις (pics)
09:24