Καστοριά: «Με βίασε άντρας που γνώρισα στο facebook» καταγγέλλει 16χρονη μαθήτρια
Η ανήλικη περιέγραψε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...
Ο βιασμός 16χρονης στην Καστοριά έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στο Άργος Ορεστικό.
Η κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης στην ασφάλεια. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από μέρες στο facebook.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (29-11-2018).
Ο νεαρός ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα κάτι που ίδια αρνήθηκε επίμονα. Τότε εκείνος, σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα πληροφορίες του sentra.com.gr, τη βίασε.
Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια μαζί με συγγενικά της πρόσωπα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του τμήματος Άργους Ορεστικού, καταφέρνοντας να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει αλβανική υπηκοότητα.
Η σύλληψη του δράστη έγινε σε κατάστημα στον κεντρικό πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού.
Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή, ωστόσο σιγά-σιγά άρχισε να αποκαλύπτει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, αρνούμενος πάντα ωστόσο ότι υπήρξε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη. Η γυναικολόγος που εξέτασε όμως την άτυχη 16χρονη εντόπισε αίματα στη γενετήσια περιοχή.
Συνάντηση Μητσοτάκη με την επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου
18:35
Δήμας: «Παραδίδεται αύριο στους πολίτες η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά»
18:27
Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Νεοχώρι Πρέβεζας - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα
18:21
«Όχι» από ΝΔ στην εκλογή της Έλενας Ακρίτα στο προεδρείο της Βουλής
18:19