ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο 29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων

Ξεσπά ο 29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

«Θύμα πλεκτάνης» δηλώνει ο 29χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για τον φερόμενο βιασμό ταξιτζή.

Απαντήσεις στα ερωτήματα της υπόθεσης δίνει ο κατηγορούμενος από τις φυλακές Τριπόλεως, όπου και κρατείται, στην κυριακάτικη Real News.

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» αναφέρει στη συνέντευξή του, ενώ τονίζει πως έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο «από μία κατηγορία που κι εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει».

«Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας», σημειώνει.

Εξιστορώντας τα γεγονότα εκείνης της ημέρας, αναφέρει πως δεν γνώριζε τον οδηγό του ταξί. «Δεν τον γνώριζα, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι. Αν τον γνώριζα, γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά στην περιοχή στον οποία βρίσκεσαι; Δεν τον διάλεξα από τη φωτογραφία, όπως ειπώθηκε από άλλους. Ήταν το πιο κοντινό ταξί».

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση για την επίμαχη κούρσα, ο ηθοποιός τονίζει πως «δεν κάναμε χρήση ουσιών. Το μόνο μου λάθος ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα, ανάμεσα σε άλλα, ότι είχα πάρει το “πόπερ” που οι άσχετοι το χαρακτήρισαν ουσία βιασμού».

«Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε για τις εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του» απάντησε ο κατηγορούμενος σε ερώτηση εάν κατά το γεύμα που είχαν οι δύο τους έγινε κάποια νύξη για πιθανή ερωτική συνεύρεση.«Στον πρώτο αστυνομικό δεν κατέθεσε τίποτα για βιασμό»

Σχετικά με τη στιγμή που και οι δύο βρέθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο 29χρονος αναφέρει πως ο ταξιτζής «από τη μία φώναζε το όνομα της κοπέλας του και έλεγε πως την αγαπάει και από την άλλη γυρνούσε στους γιατρούς και τους έλεγε “Σώστε το παιδί”. Θυμάμαι μία βιαιότητα από μέρους του σε εμένα. Στη συνέχεια ο γιατρός κάλεσε την αστυνομία και πήραν μόνο εμένα. Έπρεπε να πάρουν και τους δύο και πήραν μόνο εμένα».

Ο νεαρός λίγο μετά τονίζει πως «ο κύριος ήθελε να ηρεμήσει και να πάει σπίτι να δει την κοπέλα του. Μάλιστα, στον πρώτο αστυνομικό δεν κατέθεσε τίποτα για βιασμό. Κατέθεσε ότι “μου κοιμήθηκε στο ταξί, έχει πάρει ναρκωτικά και τον έφερα εδώ επειδή δεν ήταν καλά”. Την επόμενη ημέρα του ήρθε όλη αυτή η ιδέα περί βιασμού».

Όταν ο δημοσιογράφος της Real News πληροφορεί τον 29χρονο πως ο οδηγός του ταξί απειλεί ότι αν βγει το όνομά του δεν θα το αντέξει ο νεαρός απαντά:

Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κακό στον εαυτό μου, γιατί γνωρίζω ότι η αλήθεια, αργά ή γρήγορα, θα λάμψει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ