Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κλείνει το κανάλι ΑΡΤ
«Το πρόστιμο του ΕΣΡ μάς οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού», ανέφερε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Το κανάλι κλείνει. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά την 1η Ιανουαρίου». Τη δήλωση αυτή έκανε ο ιδιοκτήτης του ΑΡΤ TV Γιώργος Καρατζαφέρης από τη συχνότητα του ΑΡΤ αποδίδοντας την ευθύνη στο ΕΣΡ και την κυβέρνηση.
«Το πρόστιμο του ΕΣΡ μάς οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού» ανέφερε και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ υποστήριξε πως διώκεται από την κυβέρνηση για τις ιδέες του.
Προηγήθηκε η απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Οργάνου, για την επιβολή προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ TV για τη μετάδοση του «γκάλοπ» μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Το ΕΣΡ έκρινε πως υπάρχει προσβολή μνήμης νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και παραποίηση των γεγονότων.
Μια ημέρα μετά την απόφαση του ΕΣΡ, στα γραφεία της Αρχής εστάλη απειλητικό σημείωμα κατά της ζωής των μελών του οργάνου και των οικογενειών τους, απαιτώντας την αναίρεση της απόφασης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναδρομικά συνταξιούχων - efka.gov.gr: Πώς να υποβάλετε την αίτηση - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
Κοινωνικό μέρισμα 2018: Δεν ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα koinonikomerisma.gr
Ρόδος - Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας: Η κόρη μου δολοφονήθηκε και την πέταξαν στη θάλασσα
Συντάξεις: Νέα ποσά σε Δημόσιο και ΙΚΑ - Δείτε πόσα χρήματα θα πάρετε
Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια και τι θα πληρώσετε
Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
21:49
Υεμένη: Δυνάμεις που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία κατευθύνονται προς το Άντεν
21:47
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον ελέγχό τους ένα χωριό στην περιοχή Ζαπορίζια
21:35
ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
21:22