ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μάνδρα: Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά διασυνδέσεις του δραπέτη με τον Παλαιοκώστα

Δολοφονία Μάνδρα: Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά διασυνδέσεις του δραπέτη με τον Παλαιοκώστα
eurokinissi

Το ενδεχόμενο ο άνδρας που αναζητείται για τη δολοφονία της 50χρονης στη Μάνδρα να ήταν μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα στην απόδραση με ελικόπτερο το 2009, δεν αποκλείουν οι αστυνομικές Αρχές.

Ο ύποπτος, ο οποίος έχει δραπετεύσει και αναζητείται από το 2008, ήταν σύμφωνα με τους αστυνομικούς στη δολοφονία της γυναίκας στη Μάνδρα μαζί με το ληστή που είχε συλλήφθη έξω από το σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. Οι αστυνομικοί, πάντως, επισημαίνουν ότι αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει σε πληροφοριακό επίπεδο, καθώς δεν προέκυψε κάποιο χειροπιαστό στοιχείο για να μπορέσουν να τον συμπεριλάβουν στη δικογραφία που είχε γίνει το 2009.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ασφάλειας υποστηρίζουν ότι οι συνολικά έξι ληστές που απαρτίζουν τη συγκεκριμένη σπείρα, ετοίμαζαν απαγωγή χρυσοχόου και συγκεκριμένα μπαίνει στο μικροσκόπιο ένα περιστατικό στο Καπανδρίτι, το οποίο εκτυλίχθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα καταγγέλλει ότι λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημά της, ένα αυτοκίνητο της έκλεισε το δρόμο και όταν εκείνη σταμάτησε, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου την εμβόλισε για να ακινητοποιηθεί το όχημά της.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν για να τη βοηθήσουν. Τότε οι δράστες εξαφανίστηκαν. Μέλος της συμμορίας είχε κατηγορηθεί το 2012 για πέντε τέτοιου είδους απαγωγές και είχε καταδικαστεί σε 60 χρόνια κάθειρξη.

Παρόλα αυτά ήταν δραπέτης, καθώς πήρε άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ