«Έπρεπε να τον σκοτώσω για να λύσω τα μάγια»: Τι δηλώνει ο συλληφθείς για τη δολοφονία του αστέγου
«Έπρεπε να λύσω τα μάγια που μου είχαν κάνει στην Αγγλία. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος, έπρεπε να τον σκοτώσω. Το έκανα και νιώθω ήδη καλύτερα».
Ο Αλγερινός που κατηγορείται για τη δολοφονία του αστέγου προχθές το πρωί στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο, προέβαλε αυτή την αιτιολογία στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του.
Ο αλλοδαπός διέμενε σε διάφορα προσωρινά καταλύματα στο κέντρο της Αθήνας και όταν συνελήφθη φορούσε ακόμη τα ρούχα που είχε και την ημέρα της δολοφονίας και μάλιστα στα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν πάνω τους κηλίδες αίματος του θύματος.
Ο δράστης είχε επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο στο θύμα του, την ώρα που βρισκόταν ξαπλωμένος και κοιμόταν στην είσοδο του σταθμού ΗΣΑΠ.
Μέχρι στιγμής, μέσω μαρτυριών από τη γύρω περιοχή, οι Αρχές διαπίστωσαν πως το θύμα ήταν ένας Άγγλος άστεγος ο οποίος έβρισκε συχνά κατάλυμα στο συγκεκριμένο σημείο και ήταν πολλά χρόνια στη χώρα μας.
Στο μιικροσκόπιο η «απεξάρτηση» από τις ΗΠΑ: Η ώρα της στρατηγικής ενηλικίωσης της Ευρώπης και η ελληνική θέση - «Αυτονομία χωρίς ρήξη»
07:36
Χωρίς ταξί και σήμερα Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Συνεχίζεται η απεργία των οδηγών
07:32
Τι λέει η ΤτΕ για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων - Τα εν εξελίξει project αξίας 12 δισ. ευρώ
07:25
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ: Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό ανοιχτά της Χίου με τουλάχιστον 15 νεκρούς - Εντείνονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους
07:15