Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη 13χρονη κόρη του: Στον ανακριτή Χανίων ο 43χρονος κατηγορούμενος
Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα για απολογία ο 43χρονος που φέρεται να βίαζε την ανήλικη αφού πρώτα έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα της και φίλου του.
Η 13χρονη ήρθε στα Χανιά το καλοκαίρι για να επισκεφτεί τον πατέρα της, καθώς η κοπέλα μένει μόνιμα με τη μητέρα της στο Βέλγιο. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές Αρχές είναι σοκαριστικά, καθώς όπως φαίνεται ο 43χρονος Λιβανέζος πήγαινε τακτικά στο σπίτι του φίλου του και βίαζε την κόρη του.
Ο εφιάλτης διήρκησε δύο ολόκληρους μήνες αλλά η υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν η 13χρονη επέστρεψε στο Βέλγιο. Η μητέρα της παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά της έφηβης ενώ παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι η 13χρονη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Τότε, η μητέρα τού έστειλε μήνυμα υποδυόμενη την κόρη της και αυτός απάντησε με ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Η γυναίκα απευθύνθηκε τότε στη βελγική αστυνομία και σε συνεργασία με την Interpol εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Ο εισαγγελέας Χανίων του έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου στον 43χρονο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα
Πιο κοντά στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Η δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του βρετανικού στρατού
Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο: Φόβος σύγκρουσης ΗΠΑ – Τουρκίας μετά την εντολή Ερντογάν
Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα
Οικογενειακός γιατρός: Τι ισχύει για όσους δεν προλάβουν να κάνουν εγγραφή
Ο πόλεμος... αλλιώς: Πώς το 2025 άλλαξε τους κανόνες των στρατιωτικών επιχειρήσεων
07:16
Πλήγματα κατά του ISIS στη Νιγηρία πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ με εντολή Τραμπ (vid)
07:10
Καιρός: Υποχωρούν οι βροχές - Πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30