«Είστε προδότες»: Προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου έξω από το γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, όταν κάτοικοι της Θηνιάς έφτασαν εκεί, διαμαρτυρόμενοι για το «σπάσιμο» του δήμου, που θέλει το χωριό να υπάγεται διοικητικά στο Ληξούρι.
Τα αίματα «άναψαν», όταν ο πρόεδρος της κοινότητας, Σπύρος Βανδώρος, απευθυνόμενος στη βουλευτή, άρχισε να φωνάζει ότι τους εμπαίζει.
Μάταια, η κυρία Θεοπεφτάτου υποστήριξε ότι περιμένει συνάντηση με τον υπουργό κ. Χαρίτση, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα νέα διοικητικά όρια των νέων δήμων.
Τότε ένας πολίτης φώναξε εξοργισμένος στη βουλευτή: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το όχι, ναι; Είστε προδότες. Παλιοπροδότες. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;».
Κόουλ Άλεν: Ποιος είναι ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο Washington Hilton - Δάσκαλος και προγραμματιστής video games (pics&vid)
09:56
Μητσοτάκης: Ισχυρή και πολυεπίπεδη η συμμαχία με τη Γαλλία - Τέσσερα μέτρα για τους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης
09:55
17ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Φάληρο και Άλιμο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
09:38
Δέκα ταινίες που συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις μέχρι σήμερα
09:30