Φθιώτιδα: Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος - Πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί μία ακόμη τραγική ιστορία με πρωταγωνιστές δύο ηλικιωμένους, τους οποίους δεν χώρισε ούτε ο θάνατος.
Λίγες ώρες μετά το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό και αγκαλιασμένο στο Βόλο, ένας 82χρονος και η 70χρονη σύζυγός του «έφυγαν» με λίγες ώρες διαφορά στη Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το σοβαρό πρόβλημα υγείας της 70χρονης συζύγου του ήταν η βασική αιτία για να «φύγει» από τη ζωή και o 82χρονος Λαμιώτης.
Το τελευταίο διάστημα η 70χρονη νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο των Αθηνών, με τους γιατρούς να μην δίνουν ελπίδες για βελτίωσης της υγείας της.
Τελικά ο 82χρονος «έφυγε» πρώτος για το μεγάλο ταξίδι, από τη μεγάλη στεναχώρια του, ενώ λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησε και η πολυαγαπημένη του σύζυγος.
Η κηδεία τους θα τελεστεί στις 11:00' το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018 από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Λιανοκλαδίου.
Σουηδός πολίτης εκτελέστηκε στο Ιράν - Την καταδίκη της εξέφρασε η ΥΠΕΞ της χώρας
15:07
Νέα πτήση επαναπατρισμού: Επιστρέφουν οι Έλληνες με τα κατοικίδιά τους από το Άμπου Ντάμπι
15:01
Το Ισραήλ χτύπησε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στο Ιράν - Αιχμές Τραμπ για «αδιάφορους συμμάχους» - Αυτή την ώρα η κηδεία Λαριτζανί
14:51
Κινεζικό πανεπιστήμιο ενθαρρύνει τους φοιτητές του να «ερωτευθούν»
14:49