ΕΛΛΑΔΑ

Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα από σήμερα οι Αθηναίοι

Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα από σήμερα οι Αθηναίοι
CNN Greece

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκαν απο σημερα πολλοί Αθηναίοι, οι οποίοι κατέκλυσαν το κέντρο της πρωτεύουσας.

Μουσική, χαμόγελα, χορός και πάνω απ' όλα υπέροχη διάθεση ήταν μερικά απο τα στοιχεία που συνέθεσαν το σκηνικό.

Μικροί και μεγάλοι εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό αλλά και τις γιορτές που είναι προ των πυλών έδωσαν ζωή στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθηνας, την Ερμού.

Από την πλατεία Συντάγματος, όπου έχει στηθεί εδώ και λίγες ημέρες μια... μουσική σκηνή η οποία καθημερινά φιλοξενεί διάφορες συναυλίες, έως και την πλατεία Μοναστηρακίου, η γιορτινή διάθεση ήταν διάχυτη με την φιλαρμονική μπάντα του δήμου Αθηναιων να δίνει τον παλμό των Χριστουγέννων.

Ξυλοπόδαροι κλόουν που φτιάχνουν καθε λογής σχέδια με χρωματιστά μπαλόνια, αλλά και κόσμος με τσάντες στα χέρια γέμισαν κάθε δρόμο και κάθε στενό μετατρέποντας το κέντρο σε ένα πολυποίκιλο και πολύβουο "μελίσσι".

Την τιμητική τους δεν είχαν όμως μόνο οι διάφορες μουσικές και όχι μόνο εκδηλώσεις, αλλά και τα καταστήματα που σήμερα γέμισαν με κόσμο.

Κάποιοι απο τους καταναλωτές ξεκίνησαν ήδη την έρευνα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πολλούς απο αυτούς να μην μπορούν να αντισταθούν στις προσφορές και στις βιτρίνες, που έβαλαν τα γιορτινά τους, γεμίζοντας τα χέρια τους με τσάντες.

Μετά τις πολύωρες βόλτες θα γεμίσουν με τη σειρά τους τα καφέ και τα εστιατόρια τα οποία προσέφεραν μια ζεστή θέση για συζητήσεις και χαλάρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ