ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Ο παιδοκτόνος προσπάθησε να την πάρει από το σχολείο με τη βία πριν από ένα χρόνο

Κέρκυρα: Ο παιδοκτόνος προσπάθησε να την πάρει από το σχολείο με τη βία πριν από ένα χρόνο

Ένα χρόνο πριν συνθλίψει το κεφάλι της κόρης του μέχρι θανάτου με ένα σιδερένιο οικοδομικό εργαλείο (τη λεγόμενη «σκύλα»), και τη θάψει στον κήπο του, στην Κέρκυρα, η 29χρονη γυναίκα είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλοντας τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η 29χρονη γυναίκα, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή, παρά την ηλικία της.

«Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε. Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο αστυνομικό τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε στο Open TV, ως προς το περιστατικό, ο δικηγόρος του 52χρονου πατέρα, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το corfutvnews.gr, στις 31 Ιανουαρίου του 2018, ο 52χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του, δηλώνοντας ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

Ο 52χρονος παιδοκτόνος, κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, κατά την απολογία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ