ΤΡAΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας
Αναστολή δρομολογίων και καθυστερήσεις λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας καταγράφονται και στις σιδηροδρομικές μεταφορές της χώρας.
Με ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως αναστέλλεται η κυκλοφορία των δρομολογίων 886- 887 μεταξύ Παλαιοφαρσάλου και Καλαμπάκας λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας. Επιπλέον, λόγω καθυστερήσεων αναστέλλεται το δρομολόγιο με αριθμό 2575 στη γραμμή Βόλος - Λάρισα.
Το δρομολόγιο με αριθμό 2576 Λάρισα - Βόλος θα εκτελεστεί με λεωφορείο. Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Ορμένιο με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 00:40.
Ακόμη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δρομολόγιο 2599 από Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση Παλαιοφάρσαλο και 40 επιβάτες ακινητοποιήθηκε στους Νέους Πόρους λόγω μηχανικής βλάβης και δρομολογείται μηχανή εφεδρείας από Λάρισα.
Στα λευκά Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα - Που υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο
15:27
Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ για τον Φεβρουάριο - Μείωση στα κυμαινόμενα
15:12
Ζελέσνκι: Νέες τριμερείς συνομιλίες Ουκρανίας - Ρωσίας - ΗΠΑ στις 4 Φεβρουαρίου στο Αμπού Ντάμπι
14:55
Σχεδόν 190 χιλιοστά βροχής στο Πήλιο μόνο μέχρι το μεσημέρι - Οι 8 περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη
14:45