Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τους ισχυρούς νοτιάδες
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη, 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο 10.
Εξασθένηση των φαινομένων σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται από αργά το απόγευμα. Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τις 3 το μεσημέρι και μετά από το λιμάνι του Πειραιά.
Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου, ενώ από τη Ραφήνα κανονικά θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο στις 5:30 το απόγευμα. Από το λιμάνι του Λαυρίου το απογευματινό δρομολόγιο για Κέα δεν θα εκτελεστεί.
Κλειστές εξακολουθούν να παραμένουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλονιά, Αγ.Μαρίνα -Νέα Στύρα, Καβάλα, Πρίνου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η αλλαγές δρομολογίων.
Στεγαστικό επίδομα: Μέχρι πότε η προθεσμία για την νέα υποβολή αιτήσεων
03:00
«Μετεγκατάσταση»: Πότε ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις
02:00
Κτηματολόγιο: Τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα metavoles - Ηλεκτρονικά οι διορθώσεις για ακίνητα
01:00
Ποιοι θα λάβουν το ποσό των 400 ευρώ στις 30 Νοεμβρίου - Οι «κερδισμένοι»
00:30