Παραμένουν στην Εντατική με εισπνευστικό έγκαυμα τα δίδυμα από την Καλλιθέα
Σταθεροποιείται η κατάσταση της υγείας των δίδυμων αδελφών, ηλικίας 5 ετών, που υπέστησαν εισπνευστικό έγκαυμα όταν έπιασε φωτιά το διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν, στην Καλλιθέα.
Τα δύο αδέλφια αποσωληνώθηκαν και είναι εκτός μηχανικού αερισμού από σήμερα, Πέμπτη (10/01/2019). Εξακολουθούν, όμως, να νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού».
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή.
Τα 5χρονα παιδιά νοσηλεύονται στην Εντατική από την Τρίτη (08/01/2019), στις 14:00. Παρότι διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου σε καλή γενική κατάσταση χωρίς εμφανή εξωτερικά εγκαύματα, είχαν υποστεί εισπνευστικό έγκαυμα.
Τα δύο παιδιά απεγκλώβισαν πυροσβέστες, από το διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς μικρής έκτασης που εκδηλώθηκε στην κουζίνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:33 το πρωί της Τρίτης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά ήταν μόνα τους στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.
SPONSORED
Οι Thievery Corporation και οι The Wailers φέρνουν reggae vibes στο Release Athens 2026
09:09
Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων: 107 χρόνια από τον ξεριζωμό
09:05
Ρόδος: Τι ισχυρίζεται ο 45χρονος για το τροχαίο δυστύχημα - Η μαρτυρία και το βίντεο με τη σύγκρουση
09:04
Πυροβολισμοί στην Ισπανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες
09:01