Αυτή είναι η αποζημίωση - μαμούθ που θα πάρει ο Υπάτιος Πατμάνογλου από τον «Mr Jumbo»
Στο ένα τρίτο «κούρεψε» το δικαστήριο το ποσό που ζητούσαν ως αποζημίωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα από την οικογένεια Βακάκη για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του τρίχρονου τότε παιδιού του, Παύλου, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017.
Όπως αποκαλύπτει η RealNews η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει στο ότι οι προσφεύγοντες, οι οποίοι διεκδικούσαν συνολικά πάνω από 4 εκατ. ευρώ, πρέπει να λάβουν ποσό που κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ.
Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Τότε, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει, οδηγώντας με ιλλιγιώδη ταχύτητα την Porche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την μέρα, πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου.
SPONSORED
Πάνω από 3,5 εκατ. φορολογικές δηλώσεις έχουν υποβληθεί - Στις 15 Ιουλίου λήγει η προθεσμία
15:50
Ποια είναι τα επίπεδα ξηρασίας στην Ελλάδα μετά από έναν βροχερό χειμώνα - Τι δείχνουν τα στοιχεία
15:41
Φορτηγό έπεσε από γέφυρα στην Κίνα - Ένας νεκρός, εννέα αγνοούμενοι
15:30
«Γαλάζια Πατρίδα»: Η νέα θεσμική κλιμάκωση της Άγκυρας και η ελληνική στρατηγική απάντηση
15:21