Σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με ΙΧ στο Ρέθυμνο - Ένας τραυματίας
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών, έπειτα από τη σύγκρουση του Ι.Χ. οχήματος του -πρόκειται για όχημα τύπου βαν- με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ρέθυμνο - Χανιά.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, περίπου, στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής, επί του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος των Βρυσών Αποκόρωνα, όταν κάτω από άγνωστες αιτίες, το όχημα του 65χρονου συγκρούστηκε με το λεωφορείο, πλησίον, μάλιστα, στάσης του ΚΤΕΛ.
Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του οχήματος, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ζωή του 65χρονου δε βρίσκεται σε κίνδυνο. Άξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την περιπέτεια την οποία βίωσαν, κανείς εκ των επιβατών του λεωφορείου δεν τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο σημείο του τροχαίου έσπευσε και όχημα της Τροχαίας του ΒΟΑΚ, το οποίο και πρόκειται να διερευνήσει τις αιτίες που οδήγησαν στο συμβάν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
Τα κέρδη και οι απώλειες Τσίπρα - Καμμένου μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση
Έντονη κακοκαιρία μέχρι την Τρίτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αργίες 2019: Πότε πέφτει το Πάσχα - Ποια τα τριήμερα του έτους
Τσίπρας για Συμφωνία των Πρεσπών: Το δίλημμα ήταν πολιτικό κόστος ή εθνικό συμφέρον
ΝΑΤΟ για Ισπανία: «Δεν υπάρχει διάταξη για την αποβολή μελών» - Απάντηση σε δημοσίευμα του Reuters
16:53
Χέγκσεθ: Ο πόλεμος κατά του Ιράν «δώρο στον κόσμο»
16:41
Άγιος Δημήτριος: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις φίλοι του 20χρονου - Αναβλήθηκε η δίκη για τη Δευτέρα
16:33
Σταύρος Παπασταύρου στο CNN Greece: H επιτυχία της ΔΕΗ, είναι επιτυχία της Ελλάδος
16:30