Σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με ΙΧ στο Ρέθυμνο - Ένας τραυματίας
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών, έπειτα από τη σύγκρουση του Ι.Χ. οχήματος του -πρόκειται για όχημα τύπου βαν- με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ρέθυμνο - Χανιά.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, περίπου, στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής, επί του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος των Βρυσών Αποκόρωνα, όταν κάτω από άγνωστες αιτίες, το όχημα του 65χρονου συγκρούστηκε με το λεωφορείο, πλησίον, μάλιστα, στάσης του ΚΤΕΛ.
Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του οχήματος, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ζωή του 65χρονου δε βρίσκεται σε κίνδυνο. Άξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την περιπέτεια την οποία βίωσαν, κανείς εκ των επιβατών του λεωφορείου δεν τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο σημείο του τροχαίου έσπευσε και όχημα της Τροχαίας του ΒΟΑΚ, το οποίο και πρόκειται να διερευνήσει τις αιτίες που οδήγησαν στο συμβάν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
Τα κέρδη και οι απώλειες Τσίπρα - Καμμένου μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση
Έντονη κακοκαιρία μέχρι την Τρίτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αργίες 2019: Πότε πέφτει το Πάσχα - Ποια τα τριήμερα του έτους
Τσίπρας για Συμφωνία των Πρεσπών: Το δίλημμα ήταν πολιτικό κόστος ή εθνικό συμφέρον
ΠΑΣΟΚ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ: Μετά τις διεργασίες, ώρα αποφάσεων: Το κρίσιμο σταυροδρόμι για μια «ρευστή» αντιπολίτευση
18:07
Η Ρωσία πλουτίζει από το εμπόριο όπλων - 15 δισ. έσοδα πέρυσι παρά τις δυτικές κυρώσεις
17:56
Η Εθνική πόλο γυναικών νίκησε 15-10 την Ιταλία και μπήκε στην 4άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
17:50
Συναγερμός για την εξαφάνιση 12χρονου στη Νέα Ιωνία
17:46