Ο ΕΦΕΤ προχωρά στην άμεση ανάκληση κατεψυγμένου προϊόντος
Στην άμεση ανάκληση κατεψυγμένου προϊόντος προχωρά ο ΕΦΕΤ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για «γαριδομπουκιές παναρισμένες σε γαλέτα με σπανάκι» στις οποίες εντοπίστηκε παρουσία αυγού, το οποίο δεν αναγράφεται στην επισήμανση.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΦΕΤ «το αυγό είναι τρόφιμο που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία ή δυσανεξία και να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό».
Πρόκειται για γαριδομπουκιές με την εμπορική ονομασία "ATLANTIKOS QUALITY SEAFOODS", το οποίο διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «Α. ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ».
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση της παρτίδας LOT 04280618 του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ανάλωσης 05.11.2019 και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη και καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, εφόσον έχουν ευαισθησία στο αυγό, να μην το καταναλώσουν.

Πηγή: ΕΦΕΤ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πτώση διθέσιου αεροσκάφους στο Μεσολόγγι - Έρευνες για τον πιλότο
Αναδρομικά συνταξιούχων - ΕΦΚΑ: Πώς να υποβάλετε αίτηση για να πάρετε έως 340 ευρώ τον μήνα
Φορολογικές δηλώσεις: Ως πότε μπορείτε να τις υποβάλετε στο Taxisnet
Ο Πούτιν χρησιμοποιεί μετρητά μόνο αυτές τις δύο φορές το χρόνο
Η ΔΕΗ παίρνει πίσω το «χαράτσι» του ενός ευρώ – Τι θα ισχύσει τελικά
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι 7 περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24
Χειροπέδες σε επτά άτομα για «φρουτάκια» στην Θεσσαλονίκη
11:21
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06