ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 8χρονης Κέρκυρα: Ακαριαίος ο θάνατος του παιδιού, λέει η ιατροδικαστής

Θάνατος 8χρονης Κέρκυρα: Ακαριαίος ο θάνατος του παιδιού, λέει η ιατροδικαστής
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Λεπτομέρειες για τον θάνατο της 8χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Κέρκυρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το παιδί ήταν μαζί με τη μητέρα του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να καταλήξει στην αντίθετη πλευρά του δρόμου και να πέσει στο παρμπρίζ ενός δεύτερου οχήματος.

Ο πατέρας της 8χρονης, σε δηλώσεις του στο corfu tv, σημείωσε πως το πρώτο όχημα αρχικά χτύπησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια παρέσυρε το παιδί του.

«Όπως κρατούσε το παιδί, το αυτοκίνητο τη χτύπησε, έχασε την ισορροπία της και το αυτοκίνητο "πήρε το παιδί"’», είπε, συγκλονισμένος, στο τοπικό κανάλι.

«Να χάσω εγώ το παιδί μου για να βάλουν μυαλό;», δήλωσε, ακόμη.



Στο ίδιο μέσο μίλησε και η ιατροδικαστής Κέρκυρας που εξέτασε τη σορό της ανήλικης. Η Χρυσαυγή Κούση σημείωσε πως το πρώτο χτύπημα που δέχθηκε το παιδί ήταν μοιραίο.

«Το παιδί χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα, προκλήθηκε σύνθλιψη του ήπαρ και της σπλήνας του. Η αιμορραγία στην κοιλία ήταν σημαντικότατη. Μιλάμε για ένα παιδάκι 8 ετών, όχι για έναν ενήλικα που έχει άλλες αντοχές. Εκεί τελείωσαν όλα», σημείωσε η κ. Κούση και δήλωσε πως όταν το παιδί έπεσε στο παρμπρίζ του δεύτερου οχήματος ήταν ήδη νεκρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ