Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας
Συνεχίζονται μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2019 οι καθημερινές δίωρες διακοπές (από 13.00 έως 15.00) των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας σε όλα τα ακροατήρια των Ποινικών και Πολιτικών Δικαστηρίων μετά από σημερινή ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
Μοναδικό αίτημα του Συλλόγου είναι η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων των δικαστικών υπαλλήλων στις δικαστικές υπηρεσίες της Αθήνας.
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καθώς δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμη το αίτημά τους για επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης των νέων δικαστικών υπαλλήλων.
Παράλληλα, οι δικαστικοί υπάλληλοι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με τρίωρες καθημερινές στάσεις εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ θα ζητήσουν και συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.
Ακόμη, θα αναλάβει ο Σύλλογος πρωτοβουλία για κοινή σύσκεψη με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για τα ζητήματα συνθηκών εργασίας.
Λέκκας για ανεμοστρόβιλο στην Αλεξανδρούπολη: Αντίστοιχα φαινόμενα θα εμφανίζονται συχνότερα (vids)
13:09
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53