Κακοκαιρία: Ποια πλοία παραμένουν δεμένα λόγω του «Φοίβου»
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, από αργά το βράδυ.
Kανονικά προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στις 9 το βράδυ τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων για την Κρήτη, ενώ από τη Ραφήνα θα πραγματοποιηθεί ένα μόνο δρομολόγιο για Μαρμάρι.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο.
Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη.
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Πέραμος: Μαφιόζικη εκτέλεση «δείχνουν» τα στοιχεία - Εξετάζεται αν οι δράστες έψαχναν πληροφορίες από τον 27χρονο
11:29
ΕΛΛΑΔΑ
Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα για τους ανήλικούς στα social media - Γιατί άλλαξε «ρότα» η Ελλάδα
11:24
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Reuters: Τον Μάρτιο η προμήθεια αμερικανικού LNG στην Ουκρανία - Εδραιώνεται στρατηγικά η Ελλάδα
11:23
ΕΛΛΑΔΑ
Στο 1,5 μίλι από τη Χίο η τραγωδία με τους 15 νεκρούς: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες - Ελέγχεται Μαροκινός
11:13
ΚΟΣΜΟΣ