Κακοκαιρία: Ποια πλοία παραμένουν δεμένα λόγω του «Φοίβου»
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, από αργά το βράδυ.
Kανονικά προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στις 9 το βράδυ τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων για την Κρήτη, ενώ από τη Ραφήνα θα πραγματοποιηθεί ένα μόνο δρομολόγιο για Μαρμάρι.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο.
Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκοπήσεις: Φθορά της ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, άλμα για το κόμμα Τσίπρα, αντιφατικά στοιχεία για Καρυστιανού - Τι δείχουν οι μετρήσεις Απριλίου
08:32
ΚΟΣΜΟΣ
Υπάρχει τελικά ο Μεγαλοπόδαρος; Τι αποκαλύπτει ο φάκελος του FBI
08:30
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Δημήτριος: Ο 20χρονος έκρυψε το μαχαίρι και άλλαξε ρούχα μετά το έγλημα - Τι κατέθεσαν τρεις φίλοι του
08:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ έδωσε στο «φως» βίντεο από την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Η στγμή που συλλαμβάνουν τον δράστη
08:01
TRAVEL