ΕΛΛΑΔΑ

Shoot For Hope: ένας καινοτόμος αγώνας σκοποβολής IPSC με έντονο το αίσθημα της συνεισφοράς

Shoot For Hope: ένας καινοτόμος αγώνας σκοποβολής IPSC με έντονο το αίσθημα της συνεισφοράς

Shoot For Hope λένε οι διοργανωτές για τον αγώνα που ετοιμάζουν δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. Και πραγματικά τέτοιες μέρες τι καλύτερο από το να αγωνιστείς για καλό σκοπό!

Οι δύο νέοι μεν, αλλά ιδιαίτερα δραστήριοι δε σύλλογοι, ο Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας και ο Σκοπευτικός Όμιλος Αγωγή, συνεργάζονται για τη διεξαγωγή ενός φιλανθρωπικού αγώνα.

Ο αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2015 στο Σκοπευτήριο Οινοφύτων, παρά το γεγονός ότι είχε σχεδιαστεί αρχικά να φιλοξενηθεί στο Σκοπευτήριο Κανδηλίου, και ο λόγος αλλαγής τοποθεσίας είναι ότι αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 100 σκοπευτές, όπου το αρχικό σκοπευτήριο αδυνατεί να φιλοξενήσει.

Οι διοργανωτές καλούν τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες αντί της καταβολής του παραβόλου των 15,00 ευρώ να προμηθευτούν με τρόφιμα μακράς αποθήκευσης, ώστε να μοιραστούν στους δήμους της Σαλαμίνας και του Γαλατσίου, όπου και εδρεύουν οι διοργανωτές σύλλογοι. Αρωγοί της προσπάθειας είναι η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, όπου αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι στον αγώνα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ