ΕΛΛΑΔΑ

Κοεμτζή: Δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους - Τι αποκαλύπτει νεαρός για τη γυμνή φωτογραφία της φοιτήτριας

Κοεμτζή: Δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους - Τι αποκαλύπτει νεαρός για τη γυμνή φωτογραφία της φοιτήτριας
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε δύο ακόμη υπόπτους ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, που αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 2016 από τον ένατο όροφο των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ.

Νεαρός που τυχαία βρέθηκε μπροστά σε παρέα ανήλικων αγοριών, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε πως αντάλλαζαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες κοριτσιών, ανάμεσα στις οποίες και η φωτογραφία της Λίνας.

Μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος έκανε μία ενημέρωση σχετικά με όλα τα νέα δεδομένα, τονίζοντας μάλιστα πως κάποιοι κρυμμένοι πίσω από υπολογιστές, θέλησαν να εκβιάσουν τη Λίνα, κάτι το οποίο η οικογένειά της υποστηρίζει εδώ και 1,5 χρόνο.

Ο δικηγόρος υποστήριξε πως υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα, που δρα με συγκεκριμένο σκοπό. Χαρακτηριστικά είπε πως «Όλοι αυτοί προμηθεύτηκαν από την ίδια πηγή το υλικό. Δεν δρούσε ο καθένας μεμονωμένα, όπως θέλησαν κάποιοι να πουν ή όπως προσπάθησαν να ψελλίσουν στην αρχή. Ήταν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, με συγκεκριμένο σχέδιο. Και αυτό σιγά σιγά ξεδιπλώνεται».



Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για κύκλωμα εκβιαστών: «Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη»

Έκλεψαν 50.000 ευρώ μέσα από την τσάντα της γενικής προξένου επί τιμής της Ακτής Ελεφαντοστού

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Η απάντηση της μητέρας

«Χαίρομαι για τη μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή σας και χαίρομαι που άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα. Όντως το παιδί μου εκβιαζόταν. Από ποιους δεν μπορώ να γνωρίζω, όμως, οι φωτογραφίες περνούσαν από χέρι σε χέρι» ανέφερε η μητέρα που πριν λίγο καιρό απείλησε να αυτοκτονήσει επειδή δεν προχωρούσαν οι έρευνες της υπόθεσης.



«Υπάρχουν και υπήρχαν και άλλα παιδιά. Θέλω να περαστεί αυτό το μήνυμα, ώστε να μην θρηνήσει άλλη μάνα. Να μην το βιώσει άλλη οικογένεια. Δεν μπορεί να ήταν μόνο ένας, είμαι βέβαιη ότι ήταν πολλοί. Δεν μπορεί να πιέστηκε από ένα μόνο άτομο και να έγινε αυτό που έγινε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ