Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Γυναίκα κατακρεούργησε το σύντροφό της
Φρικτό θάνατο από τα χέρια της συντρόφου του βρήκε ο ηλικιωμένος άνδρας στον Πειραιά, ο οποίος βρέθηκε κατακρεουργημένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 79χρονος άνδρας δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι από μια 55χρονη Χιλιανή.
Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά από τσακωμό που είχε το ζευγάρι στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά. Κάποια στιγμή οι φωνές σταμάτησαν, με αποτέλεσμα οι γείτονες να θεωρούν ότι ο καυγάς έλαβε τέλος.
Γρήγορα, όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, καθώς το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται ξανά. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
Ζακ Κωστόπουλος: Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατέθεσε η οικογένειά του
Ντοκουμέντο: Τα ηχητικά της αστυνομίας από την τραγωδία στο Μάτι
Ο 79χρονος άντρας κείτονταν νεκρός στο μπαλκόνι, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το μαχαίρι, χτυπήθηκε και με μία γλάστρα στο κεφάλι.
Σε ένα δωμάτιο του σπιτιού βρέθηκε και η 55χρονη Χιλιανή η οποία φαινόταν να τα είχε χαμένα. Η αλλοδαπή γυναίκα ομολόγησε ότι είχε διαπράξει το έγκλημα, ενώ οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στο ψυχιατρείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καιρός: Τα χιόνια έφτασαν στην Αττική - Διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος
Τασούλας από Ντουμπρόβνικ: «Η Ελλάδα κόμβος ενέργειας και μεταφορών για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη»
18:25
«Ο λυσσασμένος, μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο»: Η επιστολή του 89χρονου που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ - Εφετείο
18:18
Τον «γύρο του κόσμου» έκαναν οι ένοπλες επιθέσεις του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Λουκάρεως (pics)
18:16
Τεχνητούς νευρώνες που «επικοινωνούν» με πραγματικά εγκεφαλικά κύτταρα δημιούργησαν επιστήμονες
18:13