Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία 90χρονου στον Πειραιά το 2013
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 90χρονου μέσα στο διαμέρισμά του στον Πειραιά το 2013, πίσω από την οποία κρυβόταν, όπως αποδείχτηκε, ένας 47χρονος Αλβανός.
Ο δράστης είχε βάλει στόχο τα χρήματα του ηλικιωμένου και όταν έμαθε ότι νοίκιαζε το διαμέρισμα που ήταν ακριβώς πάνω από το σπίτι όπου διέμενε ο ίδιος, εμφανίστηκε ως δήθεν ενδιαφερόμενος.
Σκότωσε τον 90χρονο με μπουνιές και κλωτσιές και στη συνέχεια άρπαξε όσα χρήματα βρήκε και εξαφανίστηκε.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.
Πρόκειται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, για άτομο γνωστό στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές στο παρελθόν.
ΕΛΛΑΔΑ
Οδηγός στη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να χτυπήσει αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο - Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα
09:49
ΑΓΟΡΕΣ
Αγορές: Ράλι στην Ασία έφερε η εκεχειρία ΗΠΑ και Τραμπ, κέρδη 4% για τον Nikkei - Στα 71.000 δολάρια το bitcoin
09:41
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν καλώδια από εργοτάξιο του ΟΣΕ και εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν
09:26
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ - Σε συναγερμό Σεούλ και Ουάσινγκτον
09:13
ΕΛΛΑΔΑ