Κτηνωδία: Άγνωστος πέταξε σε γκρεμό 60 μέτρων 18 κουτάβια
Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες 18 νεογέννητων κουταβιών σε γκρεμό της Ανδρίτσαινας, τα οποία άγνωστος έδεσε σε τσουβάλια και τα πέταξε σε βάθος 60 μέτρων με σκοπό να τα σκοτώσει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε η Φιλοζωική Κρεστένων «Νοιάζομαι», κάτοικος του χωριού είδε ένα αγροτικό αυτοκίνητο να πετά τρία τσουβάλια σε ρέμα στην Ανδρίτσαινα και πλησιάζοντας άκουσε κλάμα κουταβιών, μεταδίδει το patrisnews.com.
Ειδοποίησε τη φιλοζωική, η οποία σε συνεννόηση με το Α.Τ Ανδρίτσαινας έφτασε στο σημείο και διέσωσαν τα κουτάβια, ενώ κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστου.
Όπως αναφέρει η οργάνωση, τα κουτάβια είναι λίγων ημερών, δεν μπορούν να φάνε μόνα τους, ενώ ένα από αυτά είναι χτυπημένο.
Πρόκειται να μεταφερθούν στον κτηνίατρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολεοδομικό «έγκλημα» στην Ακρόπολη: Η οικιστική ανάπτυξη απειλεί τον ιερό βράχο
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη κατηγορούμενου
Σητεία: Ισόβια στη χήρα και τον εραστή της για τη δολοφονία του καρδιολόγου
Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για ανέργους - Ποια η διαδικασία υποβολής
05:00
Στην 5ετία μειώνεται η παραγραφή χρεών - Ποιους αφορά και τι αλλάζει το 2026
04:00
Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση - Πώς υπολογίζεται
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Τι καλύπτουν τα voucher – Πώς να τα αξιοποιήσετε
02:00