ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο πατέρας της μικρής Άννυ: Δεν τη σκότωσα, τη βρήκα νεκρή με μπλε χείλη

Σοκάρει ο πατέρας της μικρής Άννυ: Δεν τη σκότωσα, τη βρήκα νεκρή με μπλε χείλη

Να «δικαιολογήσει» τις αποτρόπαιες πράξεις του επιχείρησε για μία ακόμη φορά ο πατέρας της μικρής Άννυ, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε και τεμάχισε την ίδια του την κόρη τον Απρίλιο του 2015.

Ο πατέρας της 4χρονου τότε κοριτσιού, μίλησε στη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λίγο πριν από την απόφαση του Εφετείου, για τη δολοφονία της Άννυ.

«Δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου, δεν είχα λόγο να τα κάνω αυτό», δήλωσε, υποστηρίζοντας πως έχει μετανιώσει για όλα όσα έχουν συμβεί και πως αν μπορούσε θα γυρνούσε το χρόνο πίσω.

Αναφορικά με τη σχέση που είχε με την 4χρονη, τόνισε πώς ήταν πολύ καλή, ενώ αρνήθηκε τον ισχυρισμό της μητέρας ότι όταν αυτή έφυγε για τη Γερμανία, άφησε τη μικρή στην πεθερά της.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η μητέρα της τον εμπιστευόταν, ενώ γνώριζε ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Για την ημέρα, δε, που βρήκε νεκρή την κόρη του -όπως ισχυρίζεται- ο Σάββας είπε: «Στο κρεβάτι ήταν. Το σώμα του είχε γίνει σκληρό και είχε μπλε χείλη. Κατάλαβα ότι είχε πεθάνει. Θέλω να το ξεχάσω αυτό το πράγμα», προσθέτοντας ότι όλα όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες και όλα όσα έκανε, έγιναν ενώ ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.Ο Σάββας ανέφερε επίσης για το φίλο του, τον Νικολάι, το άτομο που έμεναν μαζί στο σπίτι, πως έλειπε εκείνη την ημέρα, ενώ του διηγήθηκε όσα έγιναν, όταν επέστρεψε. Ο Νικολάι πίστευε στην αρχή πώς του έκανε πλάκα για το περιστατικό και πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε αναφέρει τίποτα σε κανέναν, γιατί φοβόταν. «Ήρθε μετά από τρεις μέρες πάλι. Του είπα ότι το παιδί πέθανε. Δεν με πίστευε πρώτα. Νόμιζε ότι το είπα για πλάκα. Μετά κατάλαβε ότι ήταν σοβαρό, γιατί όταν του μίλαγα, έκλαιγα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Σάββας υποστήριξε ότι η μικρή Άννυ, όταν την βρήκε έκανε εμετό, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι οι Αρχές δεν εξέτασαν ποτέ το στοιχείο αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ