Κακοκαιρία: Μέχρι 10 μποφόρ στα πελάγη - Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν πρόσκαιρα τα 8 και στο νότιο Αιγαίο τα 10 Μποφόρ.
Κανονικά πάντως εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ρίο-Αντίρριο.
Σύμφωνα με ΕΜΥ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται αργότερα από τα δυτικά και βόρεια.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων που μπορεί να προκύψουν από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τις τραγωδίες σε Ρουμανία και Τρίκαλα
11:24
Κορυφαία διάκριση για τον τελευταίο εφημεριδοπώλη του Παρισιού - Ποια η «φωνή του γαλλικού Τύπου» (pic&vid)
11:23
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Αόριστης διάρκειας οι NAVTEX μας στο Αιγαίο
11:11
Αίγιο: Στο νοσοκομείο 14χρονος που γρονθοκοπήθηκε από 16χρονο - Αναζητείται ο δράστης
11:07