Επίθεση από αγέλη σκυλιών δέχτηκε άνδρας στα Μελίσσια
Θύμα επίθεσης σκύλων έπεσε ένας άνδρας σήμερα στα Μελίσσια, την ώρα που περπατούσε σε κατοικημένη περιοχή κοντά σε δασική έκταση.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, σήμερα στις 12:00 μια αγέλη μεγαλόσωμων σκύλων επιτέθηκε και τραυμάτισε άτυχο άνδρα, ο οποίος περπατούσε στο δρόμο.
Ο άνδρας προσπάθησε να κρατήσει την ισορροπία του, φοβούμενος πως εάν έπεφτε κάτω τα έξι σκυλιά θα του προκαλούσαν σοβαρούς τραυματισμούς.
Όπως γράφει το newsbomb.gr, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το εν λόγω περιστατικό προστίθεται σε μια λίστα με αντίστοιχες επιθέσεις, καθώς δήμοι και τοπική αυτοδιοίκηση δεν φαίνεται να λαμβάνουν συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπισή τους.
ΧΡΗΜΑ
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
04:00
ΧΡΗΜΑ
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
ΧΡΗΜΑ
Εξειδικευμένα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πώς λειτουργούν τα καταστήματα - Ποιες μέρες μένουν κλειστά
01:00
ΕΛΛΑΔΑ