Στάση εργασίας στα ταξί σήμερα
Μικρή ταλαιπωρία επιφυλλάσσεται για το επιβατικό κοινό σήμερα Τρίτη, καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί στην Αθήνα τραβούν «χειρόφρενο», προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.
Τα ταξί θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 18:00 το απόγευμα, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), προκειμένου οι ιδιοκτήτες να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.
Η συνέλευσή τους θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μ.μ., στο Θέατρο Περοκέ (Πλατεία Καραϊσκάκη), με θέματα εκλογή εφορευτικής επιτροπής, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προϋπολογισμός, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών στις 12-16 Απριλίου 2019.
Αναβάλλονται οι προεδρικές εκλογές στην Αϊτή,
08:50
Συνεχίζεται η κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα – Νέο κύμα βροχών και καταιγίδων από την Κυριακή
08:44
Γερμανία: 8χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από επίθεση λύκου
08:36
Κίνηση: Ένα τεράστιο πάρκινγκ ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
08:34