Όσκαρ 2019: Συγχαρητήρια στον Λάνθιμο από τον Τσίπρα
Συγχαρητήρια στον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο για την επιτυχία του στα Όσκαρ έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ο Γιώργος Λάνθιμος, του οποίου η ταινία "Η Ευνοούμενη" απέσπασε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, διαγράφει μια πολύ σημαντική κινηματογραφική διαδρομή. Συγχαρητήρια για τη βράβευση και τις διακρίσεις που αποσπά η ταινία στα διεθνή φεστιβάλ», αναφέρει στο μήνυμά του.
Στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας, η «Ευνοούμενη» του Έλληνα σκηνοθέτη, κατάφερε να αποσπάσει δέκα υποψηφιότητες, ενώ η πρωταγωνίστρια της ταινίας,Ολίβια Κόλμαν, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, παρά το γεγονός ότι η Γκλεν Κλόουζ, με συνολικά επτά υποψηφιότητες στην καριέρα της, ήταν το μεγάλο φαβορί της φετινής απονομής.
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40