Τσικνοπέμπτη 2019: Με τι καιρό θα ψήσουμε – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει και πού θα χιονίσει
Καλός αναμένεται ο καιρός αύριο, Τσικνοπέμπτη, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Το σκηνικό θα «ντύσουν» βροχές και χιονοπτώσεις, οι οποίες ωστόσο θα είναι περιορισμένες.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην Αττική λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά από το μεσημέρι από δυτικές 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και βαθμιαία δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 06 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θρίλερ στα Εξάρχεια: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει
Οριστικό «όχι» στο αίτημα Κουφοντίνα για έβδομη άδεια
Ελένη Τοπαλούδη: Τα 7 νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας
Κωνσταντίνα-Ελένη Καρακάση: Η πρώτη γυναίκα που πραγματοποίησε μεταμόσχευση ήπατος στην Ελλάδα
16:09
Μαρινάκης: Σεβόμαστε κάθε λογική διεκδίκηση των αγροτών, αλλά και οι πολίτες να μην ταλαιπωρούνται
16:00
Πακιστάν: Σε κάθειρξη 17 ετών καταδικάστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Ίμραν Χαν
15:48
Ο Ντόναλντ Τραμπ όρισε αξιωματικό των πεζοναυτών επικεφαλής της SOUTHCOM
15:37