ΕΛΛΑΔΑ

Άνω-κάτω δικαστήριο στο Βόλο: Γυναίκα επιτέθηκε σε δικηγόρο

Άνω-κάτω δικαστήριο στο Βόλο: Γυναίκα επιτέθηκε σε δικηγόρο
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε συνεδρίαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όταν πρώην σύζυγος μηνυτή επιτέθηκε στον δικηγόρο υπεράσπισης.

Η δίκη διεκόπη και η γυναίκα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βόλου.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης για συκοφαντική δυσφήμιση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος. Κάποια στιγμή, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου απευθυνόμενος στον πολιτικό ενάγοντα του είπε: «Εγώ φταίω που τόσα χρόνια δεν σε έκλεισα φυλακή».

Εκείνη την ώρα η πρώην σύζυγος του μηνυτή σηκώθηκε από τη θέση της στο ακροατήριο, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε στον δικηγόρο υπεράσπισης, πιάνοντάς τον από τον γιακά. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να την απομακρύνουν, εκείνη δεν τον άφηνε.

Στην αίθουσα επικράτησε μεγάλη ένταση και αναστάτωση. Ο Εισαγγελέας της έδρας διέταξε τη σύλληψη της γυναίκας, για διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου.

Η δίκη συνεχίστηκε μισή ώρα αργότερα από το επεισόδιο, ενώ η γυναίκα του μηνυτή θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Από την πλευρά του ο δικηγόρος δεν προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της γυναίκας που του επιτέθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ