Τσικνοπέμπτη 2019: Το φέρετρο - ψησταριά που «τρέλανε» το Ναύπλιο
Για μία ακόμη χρονιά γραφείο τελετών πρωτοτύπησε και εξέπληξε τους πάντες στην πόλη του Ναυπλίου, την Τσικνοπέμπτη.
Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, ο οποίος εκετλούσε και χρέη ψήστη, ο Αλέξανδρος Χρυσικός, ανέφερε πως κάθε χρόνο το γραφείο του πρωτοτυπεί και κατασκευάζει ό,τι πιο παράξενο αναλόγως και των περιστάσεων.
Την περασμένη χρονιά το ίδιο γραφείο είχε κατασκευάσει ένα φέρετρο με τον Παρθενώνα, αλλά και ένα φέρετρο σε σχήμα καϊκιού, κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία πελατών του.
Τα σουβλάκια και τα λουκάνικα που έψησαν στο φέρετρο - ψησταριά τα δοκίμασαν πάντως τόσο οι υπάλληλοι του γραφείου, όσο και οι περαστικοί. Έγιναν μάλιστα ανάρπαστα!
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: argolikeseidhseis.gr
Photo 2/5
Πηγή: argolikeseidhseis.gr
Photo 3/5
Πηγή: argolikeseidhseis.gr
Photo 4/5
Πηγή: argolikeseidhseis.gr
Photo 5/5
Πηγή: argolikeseidhseis.gr
ΧΡΗΜΑ
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
ΧΡΗΜΑ
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
ΧΡΗΜΑ
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00
ΧΡΗΜΑ
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00
ΧΡΗΜΑ