ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός στο ΚΑΤ μετά από φωτιά

Ένας νεκρός στο ΚΑΤ μετά από φωτιά
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου ένας 53χρονος άνδρας στο ΚΑΤ, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στους χώρους του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχτηκε στις 10:08 το πρωί κλήση για καπνούς που έβγαιναν από δωμάτιο στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου.

Οι δυνάμεις που έφτασαν εκεί, ωστόσο, είπαν ότι δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή εστία φωτιάς και αποχώρησαν. Ο άντρας εντοπίστηκε αργότερα νεκρός εντός του δωματίου.

Με δελτίο τύπου το ΚΑΤ ενημέρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ότι ένας ασθενής είναι νεκρός μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο στρώμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί. Γιατροί έτρεξαν και έσβησαν αμέσως την πυρκαγιά, αλλά για τον 53χρονο άντρα ήταν ήδη αργά. Ο λόγος και τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου του ΚΑΤ

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου. Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ