ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος για έγγραφο του «My Market» προς τους εργαζομένους - Τι απαντά η εταιρεία στο CNN Greece

Σάλος για έγγραφο του «My Market» προς τους εργαζομένους - Τι απαντά η εταιρεία στο CNN Greece

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο η δημοσιοποίηση ανακοίνωσης την οποία υπογράφει η περιφερειακή διευθύντρια καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market» και η οποία απευθύνεται στους εργαζομένους.

Τα όσα αναφέρονται σε αυτή παραπέμπουν σε «εργασιακό Μεσαίωνα» καθώς ζητά από τους εργαζόμενους να χαμογελούν γιατί έχουν δουλειά κι αυτό, όπως αναφέρει, πρέπει να τους είναι αρκετό από μόνο του.

Επίσης, κάνει λόγο για μισθό της τάξεως των 300 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

➤ Επειδή έχετε δουλειά

➤ Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

➤ Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

➤ Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

➤ Επειδή πληρώνεστε για αυτό

➤ Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

➤ Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».

mymarket 1

Eκπρόσωπος της εταιρείας, μιλώντας στο CNN Greece επιβεβαίωσε το γεγονός, καταδικάζοντάς το, κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό», το οποίο και απέδωσε ξεκάθαρα σε πρωτοβουλία της συγκεκριμένης υπαλλήλου, αφού, όπως σημείωσε, «τέτοιες κινήσεις δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της». Η εταιρία σημειώνει ότι η συγκεκριμένη Περιφεραική Διευθύντρια ενήργησε αυτοβούλως, καθώς δεν υπήρξε τέτοια οδηγία από την διεύθυνση της εταιρίας.

Ακολουθεί η επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας για το θέμα:

«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ