«Έμεινα 15 μέρες στο σπίτι με το πτώμα»: Τι ομολόγησε η σύντροφος του νεκρού στο Χαλάνδρι
Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε στις Αρχές η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου άνδρα, η σορός του οποίου βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στις 21 Φεβρουαρίου σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.
Όπως γνωστοποίησε η γυναίκα, έμεινε στο σπίτι επί 15 μέρες μετά τη δολοφονία, αποφάσισε, όμως, να πάρει τα πράγματά της και να φύγει όταν η μυρωδιά της σορού είχε αρχίσει να γίνεται αποπνικτική. Στη συνέχεια άρχισε να μένει σε ξενοδοχεία.
Η Γερμανίδα, παραδέχθηκε πως είχε δώσει ηρεμιστικά στο θύμα, δεν θέλησε, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες που να αποκαλύπτουν το πώς σκότωσε τον σύντροφό της.
Ωστόσο, υπάρχει ένα ιατροδικαστικό εύρημα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατος του 64χρονου να ήταν ασφυκτικός.
Η συλληφθείσα, υποστήριξε ότι τσακώθηκαν και ότι η αιτία του καυγά τους ήταν η υποψία της ότι υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.
Τέλος, όπως είπε, έδεσε το πτώμα με σεντόνια γιατί είχε σκοπό να το βγάλει έξω από το σπίτι και να το εξαφανίσει. Είδε, όμως, ότι δεν μπορούσε να το κάνει μόνη της και δεν ήθελε να ζητήσει βοήθεια για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η σύντροφος του θύματος
«Πόλεμος» με γιαούρτι και αφρούς: Το Ναύπλιο γιορτάζει τις Απόκριες
Τραγωδία στο Μάτι: Αγωγές - «μαμούθ» για τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς
Υεμένη: Αναφορές για εκρήξεις κοντά σε δεξαμενόπλοιο στα ανοικτά της Μούχα
22:54
Αυτοκίνητο παρέσυρε τροχονόμο της ομάδας «ΚΟΜΒΟΣ» στα Σπάτα
22:45
Αντέχει στην πίεση των Γερμανών η Εθνική: Ισόπαλο χωρίς γκολ το ημίχρονο στην Τούμπα
22:35
Καθεστώς καραντίνας στη Σιβηρία μετά τον θάνατο εργαζόμενης σε ινστιτούτο αντιμετώπισης της πανώλης
22:23