Παρ'ολίγον τραγωδία στην Κρήτη: 44χρονος πυροβόλησε τον αδερφό του στο κεφάλι
Ένα «θερμό» επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες στη Χερσόνησο Κρήτης με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένας 44χρονος άνδρας έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ στην αποθήκη που διατηρεί με τον 41χρονο αδερφό του.
Ο θερμόαιμος… άνδρας, γνωρίζοντας πως ο αδερφός του εκείνη την ώρα θα βρισκόταν στο σημείο, ήθελε, όπως φαίνεται, να τον εκφοβίσει.
Ωστόσο, από τα σκάγια τραυματίστηκε ο 41χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και λίγη ώρα αργότερα έλαβε εξιτήριο.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες και μέσα σε λίγη ώρα συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Χόλιγουντ το... Σύνταγμα: Δακρυγόνα, διαδηλώσεις και «μάχες με ΜΑΤ»
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Σε 9χρονη προσφυγοπούλα ανήκει το ακέφαλο πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα
ΕΛΛΑΔΑ
Χαλάνδρι: Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση της Γερμανίδας δολοφόνου του 64χρονου στο Facebook
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναφορά Συρεγγέλα κατά Κωνσταντοπούλου για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά»-«Ουδέποτε έχει ανακαλέσει»
13:27
ΕΛΛΑΔΑ
Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος
13:25
ΕΛΛΑΔΑ
Αρνιακός στο CNN Greece: Στο έλεος θυελλωδών ανέμων και βροχών η χώρα - Έρχονται καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες ώρες
13:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ναυάγιο στη Χίο: «Στηρίζουμε το Λιμενικό» λέει ο Πλεύρης- Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:23
ΕΛΛΑΔΑ