Απειλητικά μηνύματα δέχεται η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή
Η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έπεσε από τον έκτο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκης, δέχεται απειλητικά μηνύματα.
Η νεαρή, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, αποκάλυψε πως άγνωστοι προσπαθούν να την εκφοβίσουν στέλνοντας της απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά της.
«Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την αδερφή σου, που είχε τον ίδιο χαρακτήρα με σένα… Πάει η Λίνα, θες να χάσετε κι άλλα μέλη», είναι ένα από τα μηνύματα που δέχθηκε, όπως υποστηρίζει η ίδια.
«Σταματήστε, θα σας βρει μεγάλο κακό… Εγώ δεν κάνω τίποτα, άλλοι καθαρίζουν για μένα», έγραφε ένα δεύτερο μήνυμα.
Ο δικηγόρος της οικογένειας επιβεβαίωσε την ύπαρξη των απειλητικών μηνυμάτων και η οικογένεια της φοιτήτριας είναι πολύ ανήσυχη.
Πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι απειλούν και μία φίλη της Λίνας Κοεμτζή, η οποία είχε καταγγείλει ότι, λίγο πριν πεθάνει, εκβίαζαν τη νεαρή με «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Αγωνία για αγοράκι 2,5 ετών - Κατάπιε χάπια και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Με φόντο την... Ακρόπολη: Κούλουμα στο λόφο του Φιλοπάππου
«Συνταγή»… αντικλεπτική: Πώς να προστατεύσετε το σπίτι σας από διαρρήκτες
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57
Το Ιράν ανέστειλε 800 εκτελέσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
23:48
Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ προωθεί μεταρρυθμίσεις στο πετρέλαιο και άνοιγμα σε ξένες επενδύσεις
23:36