Πρέβεζα: Επιχείρησε να βιάσει 82χρονη μέσα στο σπίτι της
Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, αργά το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στην Πρέβεζα, ένας 39χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού ηλικιωμένης γυναίκας.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς μπήκε στον κήπο μονοκατοικίας όπου βρίσκονταν 82χρονη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησε μέσα στο σπίτι της και επιχείρησε να τη βιάσει, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τότε, η γυναίκα έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια.
Οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον Πακιστανό μέσα στο σπίτι.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας είχε απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών τις διωκτικές Αρχές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε το πρωί στον ανακριτή και ζήτησε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.
SPONSORED
Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για τον Μάικλ Χάτσενς, τον καρκίνο και το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix
21:56
Γερμανία: Το «κορίτσι του Μάιν» δικαιώθηκε 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του - Συνελήφθη ο πατέρας της
21:45
Ο Μασκ έχασε την μάχη από τον Άλτμαν στη νομική διαμάχη για την OpenAI
21:35
«Καμπανάκι» από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή
21:24