«Έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ»: Αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό στο Ελληνικό
Για την οικογενειακή τραγωδία στην περιοχή του Ελληνικού μίλησε ένας μαθητής που περνούσε από το σημείο και είδε την άτυχη γυναίκα, την οποία είχε πυροβολήσει ο σύζυγός της πριν βάλει τέλος στη ζωή του.
Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη
Όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας σε δημοσιογράφους: «Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: “πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα”. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή».
Όπως σημειώνει, τον άνδρα δεν τον είδε καθόλου. Η γυναίκα επιχείρησε να μπει σε ένα ταξί, ωστόσο ο οδηγός δεν την άφησε φωνάζοντας: «Βγες έξω», καθώς είχε λερώσει το αυτοκίνητο με αίμα.
Ένας δεύτερος μαθητής που επίσης βρέθηκε στο σημείο, είπε ότι γνώριζε τους δύο εμπλεκόμενους, έμεναν στην περιοχή και μάλιστα την περίοδο αυτή έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6 Δεκεμβρίου)
06:30
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν
06:00
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00