ΕΛΛΑΔΑ

Μέλη του Ρουβίκωνα ανάμεσα στους προσαχθέντες που κατευθύνονταν στα Βίλια

Μέλη του Ρουβίκωνα ανάμεσα στους προσαχθέντες που κατευθύνονταν στα Βίλια
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τέσσερα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» ήταν ανάμεσα στα 41 συνολικά άτομα που σταμάτησαν οι Aρχές στα διόδια της Ελευσίνας, την ώρα που πήγαιναν στα Βίλια για να πραγματοποιήσουν παρέμβαση, σε σχέση με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες, για επίθεση σε βάρος μεταναστών που διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μέλη της αναρχική ομάδας τα οποία στο παρελθόν έχουν πάρει μέρος σε ενέργειες του Ρουβίκωνα.

Οι πληροφορίες των Aρχών έκαναν λόγο για μέλη του Ρουβίκωνα που μαζί με άλλους αντιεξουσιαστές είχαν προγραμματίσει να μεταβούν σήμερα (23/03) στα Βίλια, ενώ κάποια άτομα είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί αρχικά στην περιοχή των Εξαρχείων.

Λίγο μετά τα διόδια της Ελευσίνας, αστυνομικοί τούς σταμάτησαν και τους προσήγαγαν όλους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Τελικά το βράδυ αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, ενώ αντιεξουσιαστές με κείμενό τους σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου παραδέχτηκαν ότι ετοίμαζαν παρέμβαση στα Βίλια, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν ακριβώς ποιος θα ήταν ο «στόχος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ