Βούλα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση δίνει ο δικηγόρος της 32χρονης
Ο συνήγορος της 32χρονης Ελληνολιβανέζας η οποία συνελήφθη μετά την πτώση του συντρόφου της από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλα, σε συνέντευξη του, ισχυρίστηκε πως το θύμα έπεσε μόνο του από το μπαλκόνι.
Όπως είπε στο ΣΚΑΪ, ο κ. Βασίλης Νουλέζας, τόνισε πως η πελάτισσά του «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πτώση».
Περιγράφοντας το τι έλαβε χώρα στο διαμέρισμα πριν από την πτώση, ο δικηγόρος έκανε λόγο για έναν «έντονο καυγά» μεταξύ του ζεύγους, «φραστικό, αλλά και με χειροδικίες».
«Δέχθηκε επίθεση από έναν σωματικά υπέρτερο, που την έχει χτυπήσει και στο παρελθόν. Έχουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο», δήλωσε ακόμη ο δικηγόρος, τονίζοντας πως το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και όχι στο μπαλκόνι.
«Στο μπαλκόνι τον είχε κλειδώσει, φοβούμενη για την σωματική ακεραιότητά της, λίγα λεπτά πριν από την πτώση», εξήγησε και τόνισε πως η 32χρονη είχε καλέσει τρεις φορές την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.
«Κάποιος που έχει σχεδιάσει και εκτελεί μία τέτοια εγκληματική ενέργεια δεν καλεί την αστυνομία», είπε.
Ακόμη, σημείωσε πως το ζευγάρι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ ο επιχειρηματίας, όπως ισχυρίστηκε, είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών.
«Προφανώς προσπάθησε, σε κατάσταση παράνοιας, να αποδράσει στον δεύτερο (σ.σ. όροφο) και από εκεί έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε δέντρα», είπε αναφορικά με την πτώση.
«Αν τον είχε σπρώξει με δύναμη για να πραγματώσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, δεν θα ήταν στη ζωή (σ.σ. ο 39χρονος)», τόνισε.
«Φλέγεται» για 6η μέρα η Μέση Ανατολή: Το Ιράν αρνείται ότι εκτόξευσε τον πύραυλο προς την Τουρκία - Απειλεί τις ΗΠΑ με αντίποινα για τη βύθιση της φρεγάτας στη Σρι Λάνκα - «Θα μετανιώσουν πικρά»
08:26
ΥΠΕΞ Ιράν: Οι ΗΠΑ θα «μετανιώσουν πικρά» για την επίθεση κατά ιρανικής φρεγάτας στον Ινδικό Ωκεανό
08:19
MWC Barcelona: 5G SA, 6G και το ΑΙ που αλλάζει τα μοντέλα λειτουργίας των τηλεπικοινωνιακών παρόχων
08:16
Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα με θύμα 95χρονο: Ο ηλικιωμένος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα
08:15