ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: 39χρονος επιχειρηματίας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του – Συνελήφθη η σύντροφός του

Βούλα: 39χρονος επιχειρηματίας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του – Συνελήφθη η σύντροφός του
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στο κενό βρέθηκε ένας 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο 39χρονος σώθηκε από θαύμα, καθώς δέντρα ανέκοψαν την πτώση του. Ο άνδρας κατονόμασε ως υπαίτια για την πτώση του την 32χρονη Ελληνολιβανέζα σύντροφό του.

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδισε, με την κοπέλα να υποστηρίζει ότι ο 39χρονος βρέθηκε στο κενό χωρίς εκείνη να γνωρίζει πως ακριβώς έγινε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τον είχε… κλειδώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ώσπου να ηρεμήσει, καθώς είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ τους.

Ο άνδρας, που βρέθηκε πεσμένος στον κήπο της πολυκατοικίας, κατάφερε να συρθεί μέχρι το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο εκεί και κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, φέρεται να είπε ότι «εκείνη φταίει που έπεσα».



O 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και μετά στο Ωνάσειο. Δεν φέρει βαριά χτυπήματα, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του.

Η 32χρονη, η οποία έχει καταγωγή από τον Λίβανο και έχει την επαγγελματική ιδιότητα της μεταφράστριας και της διερμηνέα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αφού κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ