«Μην βγείτε έξω θα ανατινάξουμε το ΑΤΜ»: Έκρηξη τα ξημερώματα στην Παιανία
Έκρηξη σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων που ήταν εγκατεστημένο σε κατάστημα προκάλεσαν άγνωστοι στην Παιανία τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 4, προκάλεσαν έκρηξη, πιθανότατα με διοχέτευση αερίου σε μηχάνημα που βρίσκεται στην πλατεία Βασ. Κωνσταντίνου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Οι δράστες δεν κατάφεραν πάντως να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Από την έκρηξη καταστράφηκε το ΑΤΜ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο κατάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, οι ληστές μπήκαν σε παρακείμενη καφετέρια, φορώντας κουκούλες, και προειδοποίησαν τους υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα «μην βγείτε έξω θα ανατινάξουμε το ΑΤΜ».
Λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές βρήκαν ένα καμένο αμάξι στη Νέα Μάκρη το οποίο εικάζεται ότι θα ήταν το όχημα διαφυγής.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: 40χρονος κυκλοφορούσε με χειροβομβίδα και εξολισμό της ΕΛΑΣ - Δήλωνε στρατιωτικός
11:42
Ο Ρούμπιο προανήγγειλε «καλά νέα» για το Ορμούζ τις επόμενες ώρες - Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν;
11:20
Ουκρανία: Στους τέσσερις οι νεκροί στo Κίεβο μετά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς
11:20
Οι μαθητές μαθαίνουν «ΡΙΣΠΕΚΤ»: Οι αμήχανες εμπειρίες της περιόδου και η ανάγκη για στήριξη
11:01