ΕΛΛΑΔΑ

Περράκης στο CNN Greece: Στημένο επεισόδιο της ΓΣΕΕ κατά του ΠΑΜΕ

Περράκης στο CNN Greece: Στημένο επεισόδιο της ΓΣΕΕ κατά του ΠΑΜΕ
EUROKINISSI/902.GR

«Σε χλιδάτο ξενοδοχείο μπαινοβγαίνουν με μπράβους εκείνοι που θέλουν να κάνουν συνέδριο με νόθους αντιπροσώπους. Δεν μπορούμε σαν εκπρόσωποι εργαζομένων να δεχτούμε να γίνει τέτοιο συνέδριο. Και δεν φτάνουν όλα τα άλλα, αλλά μας παρενοχλούν και μας τρομοκρατούν μέσω των φουσκωτών τους», δηλώνει στο CNN Greece, ο Αλέκος Περράκης.

«Εδώ και δύο μέρες τα μέλη του ΠΑΜΕ στη Ρόδο, ήρθαν αντιμέτωπα με ένα απίστευτο κλίμα τρομοκρατίας, σ’ ένα υπερπολυτελές χλιδάτο ξενοδοχείο που άνοιξε ειδικά για το συνέδριο της ΓΣΕΕ», λέει χαρακτηριστικά το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Ο κ. Περράκης κάνει λόγο για μπράβους που μπαινοβγαίνουν στο «νόθο» συνέδριο της ΓΣΕΕ, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι απαγορεύτηκε η είσοδος των νόμιμα εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΔΑΣ (Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία) αλλά και η είσοδος δημοσιογράφων, γεγονός για το οποίο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ.

Παράλληλα για το επεισόδιο στη Ρόδο, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ και μέλος διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, αναφέρει:

«Έστησαν ένα επεισόδιο εκείνοι που κάνουν νοθείες. Ήθελαν να το ρίξουν στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Έχουμε δηλώσει εξαρχής ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε κανένα συνέδριο με όρους νοθείας και τρομοκρατίας».

Τα ξημερώματα σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο, όταν συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, κατά πληροφορίες, τέσσερις άνθρωποι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ