ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ο 27χρονος παιδοκτόνος είχε αφήσει σημείωμα

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ο 27χρονος παιδοκτόνος είχε αφήσει σημείωμα

Ο 27χρονος πατέρας ο οποίος σκότωσε το 4χρονο παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην περιοχή του Χαλανδρίου είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα βρέθηκε πάνω στην εν διαστάσει σύζυγο του 27χρονου, η οποία μπήκε πρώτη στο διαμέρισμα και εντόπισε τις σορούς. Προφανώς, η γυναίκα το βρήκε και το έβαλε στην τσέπη της, πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Στο σημείωμα αναφερόταν στον χωρισμό του από την 21χρονη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ, ενώ τόνιζε πως είχε μείνει μόνος του να μεγαλώνει το παιδί.

Όπως αναφέρεται στο Star, ο 27χρονος έγραψε το σημείωμα αφού είχε σκοτώσει το παιδί του. «Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις», έγραφε χαρακτηριστικά.



Ο νεαρός φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του -κάτι που τον στιγμάτισε- αλλά όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

Όπως εκτιμά το ιατροδικαστής, η τραγωδία έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν από την αποκάλυψή της, το πρωί της Κυριακής.

Με μια κλεμμένη καραμπίνα, ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του πάνω στο κρεβάτι του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

Το χρονικό

Η μητέρα του 4χρονου, καταγωγής Ρομά, πήγε στο σπίτι του 27χρονου επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και άνοιξε με τα κλειδιά της.

Η 21χρονη, που συνοδευόταν από την αδελφή της, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους, ενώ μεταφέρθηκαν και σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας την κατηγορούσε για διάφορα, αλλά υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ