Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρου που έπεσε σε χαράδρα
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρου από την 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και την Πυροσβεστική Κόνιτσας, σε απότομη πλαγιά του όρους Τύμφη, λίγο ψηλότερα από τη Μονή Στομίου, στο μονοπάτι προς το καταφύγιο.
Σύμφωνα με το Pamepreveza.gr, ό άντρας φαίνεται να παραπάτησε και να έπεσε σε χαράδρα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει άγνωστη.
Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για βοήθεια λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.
Η χαμηλή νέφωση και το παγωμένο χιόνι δυσκολεύουν την επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό και τη διάσωση του αγνοούμενου.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για 39χρονο αστυνομικό, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος υπηρετεί στο ΑΤ Πρέβεζας.
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγός του αναφέρει: «Ο φίλος σας αγνοείται σε μία χαράδρα, κάντε μία προσευχή για να επιστρέψει στα παιδιά του».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάσχα 2019: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις
Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένη στην Ηλεία: Αστυνομικοί «μαϊμού» της πήραν 15.000 ευρώ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Σε ποιους δρόμους της Αθήνας ισχύουν την Κυριακή
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό (pic)
18:39
ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ: Αγρότες: Μπλόκα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη - Άνοιξε ο Προμαχώνας, κλειστά τα Μάλγαρα ως την Τρίτη
18:30
ΠΑΣΟΚ: H κρίση αξιοπιστίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ έχει το ονοματεπώνυμο της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη
18:22
Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι - Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν (vids)
18:12