«Εφιάλτης» για ηλικιωμένους θύματα ληστών σε Κορωπί και Πόρτο Ράφτη
Τον τρόμο μέσα στο σπίτι της έζησε μια 80χρονη γυναίκα στο Κορωπί, όταν είδε τέσσερα άτομα να εισβάλλουν μέσα στο σπίτι της και να την απειλούν για να της αρπάξουν τελικά μόνο μια χρυσή αλυσίδα.
Η ηλικιωμένη γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες φορούσαν κουκούλες και πως τους είδε ξαφνικά μπροστά της πάνω από το κεφάλι της μέσα στο υπνοδωμάτιο.
Όπως αποκάλυψε η ίδια, άρχισε να τους παρακαλά να μην τη χτυπήσουν ενώ τους προέτρεψε να ψάξουν όλο το σπίτι για να διαπιστώσουν και μόνοι τους ότι δεν είχε χρήματα να τους δώσει.
Οι δράστες, όμως, συνέχιζαν να την απειλούν ότι θα της κάνουν κακό και όταν τελικά πείστηκαν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να αρπάξουν πήραν μια χρυσή αλυσίδα που είχε η 80χρονη και έφυγαν σαν «κύριοι».
Μόλις 24 ώρες πριν από το περιστατικό αυτό, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων είχε ζήσει τον ίδιο εφιάλτη. Άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στο σπίτι τους, τούς χτύπησαν και άρπαξαν τις οικονομίες τους.
Νέο ρεσάλτο Αμερικανών στρατιωτών σε τάνκερ στην Αραβική Θάλασσα (vid)
20:48
Δένδιας: Θα προστατεύσουμε το Αιγαίο καλύτερα από ποτέ - Η ελεύθερη ναυσιπλοΐα δεν είναι αφηρημένη
20:39
Απάντηση Μητσοτάκη στους «5»: Πήραμε 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης επ ωφελεία των πολιτών»
20:30
Η Unicef προειδοποιεί για την κατάσταση των παιδιών, των «πρώτων θυμάτων» του πολέμου στο Σουδάν
20:29