Φθιώτιδα: Έσκαψαν το Ιερό ναού για να βρουν λίρες

Δεν πίστευε στα μάτια του ο παπάς του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κοινότητα της Αγίας Μαρίνας του δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, όταν άνοιξε το ναό το πρωί της Τρίτης.
Διαρρήκτες είχαν μπει στην εκκλησία και ψάχνοντας για θησαυρό, έσκαψαν μέσα στο Ιερό του ναού, αφήνοντας πίσω τους μία μεγάλη τρύπα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι διαρρήκτες, παραβίασαν την πόρτα της εκκλησίας για να εισέρθουν στο εσωτερικό της, πιθανότατα το βράδυ της Δευτέρας ή τα ξημερώματα της Τρίτης, αφού ο παπάς ήταν εκεί μέχρι αργά το απόγευμα.
Οι ληστές φαίνεται πως είχαν πληροφορίες για λίρες ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα θαμμένα στον ιστορικό ναό και έκαναν κανονική ανασκαφή. Παραμένει άγνωστο αν βρήκαν κάτι, ωστόσο σύμφωνα με τον ιερέα δεν άγγιξαν κάτι άλλο από την εκκλησία και έφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την Παιδεία – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Καιρός: Επιμένει η κακοκαιρία – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και κρύο

Βόλος: «Έχασε» το δάχτυλό της από κροτίδα στο γήπεδο και συνελήφθη

Σε Σκιάθο και Αλόννησο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πρόγραμμα της επίσκεψης του
08:40
Ο Γιάννης Κακλέας «Επί Σκηνής»: Οι περισσότεροι είμαστε υπηρέτες πολλών αφεντάδων - και το ξέρουμε
08:30
Στην Αντίπαρο ο σταρ του Χόλιγουντ Μάθιου ΜακΚόναχι (pic)
08:20
Πιερία: Τραγική κατάληξη για την 73χρονη που αγνοούταν τρεις ημέρες - Εντοπίστηκε νεκρή
08:11