ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Μία σύλληψη για ναρκωτικά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε δύο καταλήψεις

Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Μία σύλληψη για ναρκωτικά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε δύο καταλήψεις

Ένα άτομο έχει συλληφθεί, ενώ βρέθηκαν και δύο κιλά χασίς σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια όπου έγινε ταυτόχρονη επιχείρηση με την εκκένωση δύο κτηρίων που ήταν σε κατάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ μέχρι στιγμής 70 άτομα εντοπίστηκαν στην κατάληψη της οδού Μπουμπουλίνας και οδηγούνται στο αλλοδαπών για να γίνει καταμέτρηση και να εξακριβώσουν ποιοι από τους αλλοδαπούς έχουν χαρτιά και ποιοι ήταν τελείως άγνωστοι για τις ελληνικές Αρχές.

Στη δεύτερη κατάληψη της Ζωοδόχου Πηγής, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα δύο γυναίκες, οι οποίες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται να είχαν και το ρόλο του επιστάτη για τις συγκεκριμένες καταλήψεις.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτήρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Εξαρχείων στην οδό Σολωμού, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ